Spiralsz plantensteunen heb ik in 2023 ontworpen. Het zijn flexibele en niet flexibele plantensteunen met een uniek uiterlijk door de houten kralen en aluminium.  Ik ontwerp en maak ze in mijn workshop. Spiralsz plantensteunen geven kamerplanten, klimplanten in pot en kruidenplanten dat 'steuntje in de rug' waardoor er meer balans is voor plant en wortels om gezond groter te groeien. Want wanneer een plant ouder wordt, wordt deze zwaarder en kunnen problemen ontstaan. Met Spiralsz voorkom je die lastige topzware planten en scheefgroei. Zo hou je planten 'in toom' en daardoor blijven ze mooi en leven ze langer. 

De flexible Spiralsz plantensteunen kun je zelf in de gewenste vorm brengen die het beste bij de plant past.

Voor iedere plant groot en klein heb ik een passend model ontworpen. Je kunt kiezen uit Focus, Balans, Horizon, Relaxz en Triangel

Spiralsz plantensteunen passen in ieder interieur. Spiralsz hebben een unieke naturel look door de houten kralen. Ze voegen karakter én energie toe aan iedere plantencollectie. Er belanden vanaf nu geen dure planten meer de vuilnisbak in omdat we onze planten beter kunnen gaan steunen. Geef je planten de aandacht en zorg die ze verdienen. Let love grow!