Heb jij ze allemaal nog op een rijtje? Zo blijf je in de plus

Heb jij ze allemaal nog op een rijtje? of begint het je af en toe ook te duizelen door alle keuzes die je dagelijks moet maken. Sta je er eigenlijk wel voldoende bij stil dat je als mens lichamelijke en geestelijke grenzen hebt. Wanneer je tegen je grenzen aanloopt, ga je dat voelen. Het zijn signalen. Sla je deze signalen in de wind, dan ga je in de min. Dan kom je in het rood. Je kunt daar te laat achter komen of je er bewust van worden. Hoe blijf je in de plus? Je blijft in de plus door goed op jezelf te passen. Door voor ontspanning te zorgen. Dat bedoelt men met balans. Zo blijf je in de plus. 

Lees meer »

Over de grens masseren

Het Spiral symbool staat voor ontwikkeling en verdieping. Sinds 2017 heb ik verschillende massage opleidingen gevolgd en gisteren ben ik dus gestart met de opleiding Sportmassage! Wat ooit onbereikbaar leek, is nu werkelijkheid. In juli 2024 ben ik gediplomeerd NGS sportmasseuse. In januari pak ik ook de Myos Stoelmassage cursus op zodat ik meer behandelingen kan aanbieden. Het doel is ook om op retraites massages te verzorgen, zowel in Nederland als in het buitenland.

Lees meer »

Jij bent de bron

Alles is te koop maar wat kun je zelf maken?. Wat komt er uit jou? Wat kan jij bedenken? Spiralsz stond een periode ook voor creatieve groene workshops geïnspireerd door de natuur. Ieder seizoen kon je kiezen uit twee workshops. Door een paar uur aan de slag te gaan met een idee, kom je even los van alles. De uitwerking van creatief bezig zijn, is dat het je blik verruimt. En je herinnert je weer, dat jij de bron bent. Ik organiseer geen workshops meer, maar ga er zelf zeker mee aan de slag! 

Lees meer »

Een Spiralsz is een flexibele plantensteun met houten kralen.

Het Spiralsz ontwerp is met haar houten kralen uniek te noemen. Spiralsz plantensteunen met houten kralen hebben een naturel look die in ieder interieur passen. De modellen Spiralsz Focus, Spiralsz Balans en Spiralsz Horizon zijn verkrijgbaar met diverse maten kralen en hebben verschillende lengtes. Met de Spiralsz plantensteunen kun je je planten vanaf kleins af aan ondersteunen zodat wortels, stam en stelen zich optimaal ontwikkelen. 

Lees meer »

Wat voor een bedrijf is Spiralsz?

Spiralsz is een creatieve onderneming. Sinds maart 2023 zit ik in een creatieve nu-of-nooit-flow en daag mezelf uit om oa. creatieve ideeën vorm te geven en dit verder uit te zetten. Want ik ben de bron en ik wil weten wat er nog meer in zit.  Het is een continue proces om vorm te geven aan Spiralsz en ik heb er veel plezier in. Tot nu toe heb ik plantensteunen ontworpen en heb ik creatieve workshops georganiseerd. In oktober startte ik een opleiding waardoor ik nu freelancer ben in de wellness. Ik sluit het jaar af met het ophalen van de Spiralsz bus T6 waar ik mijn pad verder ga ontdekken. 

Lees meer »